Tänkte

Först tänkte jag summera mitt år 2013, men vet inte vars jag ska börja eller sluta. Måste ge det en tanke.. Om jag ens vill dela med mig? 
 
Var på handboll med Camilla idag iallafall:) 

Och gårdagen spenderades med bästa Ina:) vi var på en tidigare bio och såg Philomena, vilket var en bra film men sorglig typ. Sedan drog vi på cgs och käkade, fiiiiifan va gott det var :) 


 

Mellansdagsrea

Idag var dags för mellandagsrean! Peppad till jobbet bjöd jag på en puss..Var bara ett pass mellan 12-16,sedan drog jag till gymmet och körde armar och rumpa.. Grymt skönt att köra igång igen, hatar verkligen att vara sjuk!! 
God jul

God jul allesammans:)! 
Bildregn december


Helgen är inte över än

Är bara söndag morgon och jag befinner mig i taxi mot Kallax. Blir en snabbvisit till imorgon kväll. Men kommer ju hinna med en hel del trots den kortare tiden. 
:) Ledig helg

Halva lediga helgen är över, det som hittills har utförts är två rejäla träningspass,städat,tvättat och igårkväll var jag på "en skam för Sverige" med Magnus Betnér och Soran! Var faktiskt riktigt bra.. Och jag är väldigt svårflörtad när det kommer till humor för allmänheten. ;)  
Djab

Har idag jobbat dag 7 av 13... Börjar kännas i kroppen, hade inte alls lika att ge på gymmet som jag brukar.. 
Men det går nog över:) december är ju en jobbmånad. 

Efter jobb och gym idag så drog jag till mamma och pappa och käkade tacos:) till efterrätt blev det varma hjortron och glass <3 så jäkla gott alltså:) 


Firade Martin


Clementiner<3

Man kan tro att jag är besatt?;) 


Julbord

Idag har jag varit ledig! Började dagen med spinning och bodypump!
For sedan hem och käka lite lunch och chilla. Har i eftermiddag klippt mig och sedan varit på julbord med jobbet:) mycket trevlig och gott (norrigården har ju bästa julbordet ever) 


1 advent - skyltsöndag - grattis

Lite dålig på dehär med uppdatera känner jag. Ska försöka bättra mig! :) 
 Vart en Utgång igår, kul kväll:) 

Sedan insåg jag även att det är 1advent idag och tiden springer förbi, det är galet!! 

Efter skyltsöndagsjobb idag så for jag till mormor som fyller år:) hipp hipp hurra!
RSS 2.0