Monday

Batman Var grym! Se den!! Måndag idag då.. Tränat,varit me Ida och ikväll blev det film, Johanna och dejjan anslöt också:) mys.


Batman

Ikväll äre Batman för hela slanten :) ska ju tydligen vara grym så det får vi hoppas! Laddar upp med en film i sängen hahahah ;) Its one of those days!


Booohya

idag mår man som man förtjärnar!! Fybubblan:) nu får det fan bli en prommis och lite mat så man blir en människa igen!


Glad:)

Hade en fantastisk dag igår, skärgårds mys, film,hämtmat och godis med snyggingen;) Jag är så glad:) Pussss


Wednesday

Jobbat 9-18.20 idag.. Kan folk förstå att man faktiskt också vill sluta nångång!? Nåjaa ikväll blire träning med Ida:) ska väl njuta allmänt sedan.. Underbart väder och jag är ledig imorgon!;) Woooooopwooop


Pass no2

Ledig dag idag. Var och lämnade bilen till mormor i heden imorse.. Sprang sedan hem. Körde lite hemmastyrke! Nu ska jag bege mig till steppan med Ida! Inte jätte pepp men nog ska jag komma igång!


Söndag

Långprommis med mamma imorse! Lunchen blev en svingod kycklingsallad;) Nu ska jag hem för en långdusch och sedan drar jag till Luleå;) Puss


Bra jävla helg

En helg utan alkohol.. I fredags blev det Myskväll och igårkväll drog jag henke mamma och pappa till flakasand festivalen:) haha en helt ny grej för mig men de var supermysigt!:) Fruktansvärt skönt att slippa Boden alive i helgen!!! Känner inte att jag missat de minsta:)


Bojkott

Skiter i Boden alive och beger mig till luleeeå! Deeeeni:) Puss


Tjejmilen

Då var tjejmilen bokad med Linda och Ida! Fyfan va kul:)) Bjuder på en pose från dagens jobb..


Långdjaab

Jobbar långpass idag 10-20.15. Är Kvällsöppet ikväll, Boden har tydligen anordnat en norgedag för våra norrmän:) nu är jag hemma på lunch! Laters


Die

Trodde jag och Ida skulle dö idag... Intervaller i ett sandtag! Omg!;)


Bästmåndag

Hade en superbra kväll igår. Båtmys,middag osv:) Inte så mkt att klaga på. Var dessutom ledig på dagen! Kan inte varje vecka inledas så?


Solen

Ledig dag och solen skiner! Har varit och sprungit imorse med Ida och Linda:) Nu vankas det fika!


:)

Hade en riktigt bra kväll igår med mina gobitar:)


Bandana

Jobbat 11-15 idag, ikväll blire farmen.... I skitvädret! Fyfan:/


Leeeo

Kvällens outfit plus ett par svarta pumps! Bränna och Skaburbian ikväll med Ida och martin:)


Grattis mamma!

Grattis bästa mamma! Födelsedagsmiddag på bränna ikväll.. Inte fy skam att få käka goooomat 2 kvällar irad! Är dock sjukt sliten och trött.. Hade helst legat i soffan under filten till en film och godis:) men får bli en annan dag!


Mys-onsdag

Fikat med Ida och Linda på rävasten.. Deras bulla är to die for;) Har även köpt en säng idag.. Till min nya lägenhet jag skaffat, inflyttning 1 september!:) Ikväll vare avskedsmiddag för Jönköpingsborna:) tråkigt att tiden gått så fort! En jätte mysig kväll iallafall!


Ser larvigt bra ut

Äntligen är dom mina:)


Tisdagens

Jobbat 10-18:) Ikväll har det blivit en springtur, bodypump och sedan minigolf! Ledig imorgon;)


Måndag!

Hunnit med en hel del! Jobb 9-15, alder med Ida:) Sedan har jag och Ida varit och sprungit.. Måste tagga till tjejmilen! Nu snart tennis mot några peeps. Älskar dessa dagar!


Chillaxa

Bakizhäng i brorsans hus..inledde dagen med pizza och nu filosoferas det på hög nivå! Solning,surr och gitarrplinkande;) myyyyyys


Äntligen!!

Äntligen, im back!!! Äntligen funkar det som vanligt;) Vart Husfest hos bror med lite allt möjligt !

 


RSS 2.0